Wie zijn wij?

Ortho Applications is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in het aanmeten van orthopedische voorzieningen. U kan bij ons terecht voor prothesen, orthesen, bandages, steunzolen, mobiliteitshulpmiddelen, thuishulpmiddelen, orthopedische schoenen, …

Ortho Applications specialiseert zich onder andere in maatwerk apparatuur. De nadruk ligt hierbij op beenprothesen, esthetische en myo- elektrische armprothesen en orthesen. Op onze firma in Meise helpen wij u graag verder na afspraak. Hier is ook onze werkplaats, waar alle apparaten in eigen beheer worden vervaardigd.

Wij zijn reeds jarenlang trouwe partner in verschillende ziekenhuizen en revalidatiecentra. Wij zijn wekelijks aanwezig in onderstaande centra in de regio van Luik, waar u terecht kan voor een consultatie. Eventuele aanpassingen en correcties kunnen ter plaatse worden uitgevoerd in onze werkplaats in deze centra.

  • Centre neurologique et de réeadaptation fonctionelle (CNRF)
  • Centre hospitalier Peltzer (CHP)
  • Hôpital de la citadelle, site château rouge (CHR)

Een van onze permanent bijgeschoolde zorgverstrekkers zal luisteren naar uw specifieke behoeften en samen met u, de geneesheer-specialist en/of het multidisciplinaire team zoeken naar de beste individuele oplossing.

Hoogstaande kwaliteit en een snelle service staan hoog aangeschreven in onze organisatie. Onze service eindigt niet bij het afgeleverde apparaat.

Wij investeren voortdurend in nieuwe technologieën om voor u het apparaat te realiseren dat voldoet aan de individuele noden en de actuele kwaliteitsstandaard.

Bovendien zijn wij lid van de BBOT, de Belgische Beroepsvereniging voor Orthopedische Technologieën in België.